Вчера, около 07:30 часа, на кръстовището на ул. «Иван Драсов» и

...
Вчера, около 07:30 часа, на кръстовището на ул. «Иван Драсов» и
Коментари Харесай

Без капка човечност: Три произшествия във Варна с пострадали хора, и в трите случая шофьорите избягаха!

Вчера, около 07:30 часа, на кръстовището на ул. «Иван Драсов» и ул. «Г. С. Раковски» във Варна, лидерът на незнайно към момчента МПС, по време на придвижване, застига и блъска велосипедист, който се движи по платното за придвижване.

Вследствие на случая мъжът получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. 
Пак през вчерашния ден, към 11:40 часа, на ул. «Брегалница» в морския град, лидерът на «Рено» (неустановен към момента), при завой наляво, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на нерегламентирано за това място. Вследствие на случая дамата (32 г.) е получила контузни пострадвания, прегледана е и освободена. Без заплаха за живота.
По-късно, към 16:45 часа, във варненсдкия ж.к. «Чайка», е открит 52-годишен мъж с контузии по главата, който оповестява, че е блъснат от незнаен автомобил на кръстовището на бул. «Сливница» и ул. «Вяра» по рано денем. Установено че, че мъжът е получил фрактура на черепа, прегледан е и освободен за домашно лекуване, защото отхвърля хоспитализация. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР